Tyxo.bg counter

Уникалните волани на Vilner


Този път няма да ви запознаваме с поредния автомобил, на Vilner, а с един елемент от превозните средства, който е неделима част от тях и винаги стои пред нас, докато шофираме – воланът. От около година насам Vilner произвежда ергономични спортни волани, които обаче не се правят с готови калъпи, а се изработват индивидуално, според личните предпочитания на всеки отделен клиент.

При проектирането

на волана се съчетават максимално дизайнът с удобството, като освен да се промени формата на оригинала, той може да бъде удебелен в определени зони, за по-добър захват.
Удоволствието да превърнете волана на вашия автомобил в наистина уникален, какъвто няма да има никой друг в света, ще ви струва между 400 и 1 200 лева.

Цената зависи от вида на материалите,

на които ще се спрете, като вариантите от комбинации всъщност са безгранични.
Във воланите на Vilner могат да бъдат вграждани карбонови детайли, които в последствие да бъдат лакирани или матирани, според вашия вкус, като няма значение каква марка и модел е автомобилът. Времето за изработване на един волан е 5-7 дни, но задължително след предварително записан час, за да могат сроковете да бъдат спазени.
На снимките виждате продукти, в които са използвани Алкантара, напа, карбонова кожа, перфорирана кожа и детайли от въглеродни нишки (карбон).

Canadian drugs