Tyxo.bg counter

Новото Peugeot 508 SW e вече в България

Френският бранд лансира и комби версията на своя флагман с летящ старт. Базовата цена започва от 55 546 лева с ДДС


Комби вариантите на водещите марки са впечатляващи, спортни и в същото време практични. Този сегмент е силно конкурентен и затова, SW версията на 508 е създадено с особено внимание. Той ще разчита на доброто име създадено от седана и не напразно спечелил приза „Кола на Годината“ у нас.

Както може да се очаква той
br /
черпи вдъхновение в дизайна от популярните Шутинг Брейк
br / PEUGEOT-508SW-1
и определено пренаписва всичи детайли на моделите от D сегмента. Най-силно впечатление правят снижения спортен силует и вратите без рамки, които са характерни за премиум моделите. Това говори и за качеството на изработка, което в този случай е от решаващо значение.
Веднага се вижда, че визията е перфектно съчетание на спортна елегантност, френски финес и практичност.
br /
Комфортът за пътуващите е осигурен от щедрото
вътрешно пространство, а багажното отделение е лесно достъпно

br / PEUGEOT-508SW-2
В тази връзка трябва да припомним за една особена характеристика на модела. Това е отличното пътно поведение и перфектния контрол върху движенията на каросерията.
Както може да се очаква, 508 SW в купето разполага с най-новото поколение i-Cockpit на Peugeot. Към това трябва да прибавим най-новото поколение от системи в помощ на водача. Част от тях са
br /
инфрачервена система за нощно виждане,
br / PEUGEOT-508SW-3
адаптивен автопилот в комбинация с асистент за запазване на движението в лентата, което е първата стъпка за автономно придвижване.
Под капака има две бензинови версии на мотора 1.6 литра и четири варианта на 1.5 и 2.0 литровите агрегати. Всички те отговарят на стандарта Euro 5.d-temp. Той предхожда влизащия в сила Euro 6.d, който влиза в сила от догодина.
Базовата цена на модела у нас започва от 55 546 лева с ДДС.

Canadian drugs