Tyxo.bg counter

Aston Martin с прототип на първия си SUV

Той носи кодовото обозначение DBX и е предпродуктов. Очаква се официално да бъде показан по-късно през тази година


Както преди време бе анонсирано, Aston Martin също хлътна по направата на SUV-ове. Няма как компанията да не се опита да хване вълната на сегмента, който като тенденция непрекъснато става по-популярен и търсен.

Прототипът, който е предпродуктов
br /
слезе от конвейра в завода на компанията,
br / Aston-Martin-DBX-SUV-1
намиращ се в зоната на бившата база на кралските военно въздушни сили в Сейнт Атан. Кросоувърът ще бъде показан официално в края на годината, а през първата половина на следващата започва производството. Сега, само ни показват официално първите фотоси на модела. Вече започват финалните изпитания.
Това, обаче, е началото.
br /
През 2022-а се очаква да видим новите Lagonda,
br / Aston-Martin-DBX-SUV-2
които ще бъдат направени в стилистиката на концептите Vision и All Terrain. От Astin Martin очакват, че така ще откъснат парче от тортата, която в момента се разпределя между Bentley Bentayga и Lamborghini Urus.
Новият DBX е направен върху новата платформа, която по-късно ще бъде в основата на електрическата Lagonda.
br /
Под капака на SUV-а ще бъде монтиран
бензиновия V8 с две турбини на AMG

br / Aston-Martin-DBX-SUV-3
Той има обем от 4.0 литра и мощност 510 к.с. на по-късен етап се очаква и мотора V12, който ще има на разположение 750 к.с. Ако следваме тенденциите в бранша, може би ще видим и хибрид.
Другият факт около новия всъдеход, който знаем, е че той ще бъде олекотен. За целта има олекотена конструкция, от алуминий, уникална платформа и специално създадено окачване. Очаква се базовата цена да започва от £140,000.

Canadian drugs