Tyxo.bg counter

Поредният SUV на Merecedes – GLB

Той е базиран върху платформата на A – Class, има седем седалки и може да предлага табун от 415 к.с. във вариант AMG


Продуктовата офанзива на Mercedes продължава в сегмента на всъдеходите. Този сегмент до сега не беше покрит от компанията и затова го е създала с много внимание. Запазвайки своите стандарти, марката го предлага и със седем места, показвайки колко е практичен.

Както може да се очаква, ще има и наточен вариант, с обозначението на придворния тунингар AMG. Тя ще се появи малко по-късно и
br /
ще има под капака изцяло новия
двигател М139 с четири цилиндъра

br / Mercedes-GLB-SUV-1
Той генерира мощност от 415 к.с. Повече подробности за агрегата се очаква съвсем скоро.
Новият GLB е построен върху платформата на А – Class. Това ще рече, че е по-малък от GLC. Поради тази причина, двигателната гама е съставена от три и четири цилиндрови мотори.
От самото начало, при представянето на GLB,
br /
под капака му ще има пет двигателя.
Два бензинови и три дизелови

br / Mercedes-GLB-SUV-2
Най – мощният от тях е във варианта GLB 250 и предлага мощност от 222 к.с. Всички агрегати с четири цилиндъра имат 8 – степенна, автоматична трансмисия с два съединителя. Но, само два от дизелите 200d и 220d ще имат системата за задвижване на четирите колела 4-Matic.
На път е и варианта AMG GLB 35. Той предлага 302 коня от агрегата с четири цилиндъра, познат от A35 и CLA35. Той, обаче, само подгрява публиката за GLB45. Той ще бъде върха на черешката с мощността от 415 мустанга.
br /
Естествено, клиентите могат да
поръчат и версия със седем места

br / Mercedes-GLB-SUV-3
Но, както може да се предположи, при третия ред седалки мястото за краката не е голямо. Вероятно е предвидено само за деца. За да бъде там по-комфортно, купето е повдигнато, но не прилича на Yeti. Освен това, GLB има доста голямо междуосие, като така се предлага повече комфорт за пасажерите в колата.
Както може да се очаква, интериорът е модерен, в духа на новите модели Mercedes. Той е комбинация от познатата вече от А-Class инфо – развлекателна система MBUX и голяма кутия за вещи в централната конзола. Пълно е със съвременни джаджи, които вече са част от нашето всекидневие и за повече шик, амбиентно осветление.

Canadian drugs