Tyxo.bg counter

Това е тизера на BMW 8 Gran Coupe

Премиерата на модела ще се състои през юли в Мюнхен, а продажбите започват от септември 2019-а


Това е третия вариант на осмата серия. Баварците последователно продължават с представянето на луксозни автомобили. След версиите купе и кабриолет на осмата серия, вече е време да видим и Gran Coupe. То е по-дълго и с още по-рафиниран комфорт и спортно излъчване.

Да имаш на разположение
br /
спортен модел с четири врати, който е елегантен
и в същото време много луксозно, е една мечта

br / BMW-8-GranCoupe-Teaser-1
Автомобилът ще бъде показан за първи път официално в Мюнхен, от 25-и до 27-и юни по време на BMW NextGen.
Новото 8 Гран Купе съчетава впечатляващи динамични характеристики с емоционален дизайн и разточително предлагане на място отзад. Индивидуалният му характер се изразява най-вече от елегантния и в същото време екстравагантен дизайн.
br /
Атлетичните пропорции и динамичните линии
br / BMW-8-GranCoupe-Spied-2
сигнализират за ексклузивния спортен дух. Допълнителните врати и разточителното предлагане на място отзад, както удълженото междуосие и свързаното с това повишение на комфорта осигуряват великолепна пригодност за всекидневието и за дълги пътувания.
br /
Разширяването на моделната гама в луксозния
сегмент е сред основните полета на действие,

br / BMW-8-GranCoupe-Spied-3
дефинирани от BMW Group в рамката на своята стратегия NUMBER ONE > NEXT за осигуряване на устойчив ръст. С всестранните си качества новото BMW Серия 8 Гран Купе осигурява идеалните предпоставки за въодушевяване на нови целеви групи с типичната за марката радост от шофирането в луксозния сегмент. Световната му премиера е сред акцентите на провеждащата се за пръв път BMW Group #NextGen в Мюнхен. Въвеждането на новото BMW Серия 8 Гран Купе по пазарите на целия свят стартира само няколко месеца по-късно, през септември 2019 година.

Canadian drugs