Tyxo.bg counter

VW T-Cross вече се продава и у нас

На изискано парти в бар „Естерхази“ последния кросоувър в гамата на германската компания бе представен на българската публика


VW, е не само европейски лидер по продажби, но и в световен мащаб. Затова, е съвсем нормално да яхне вълната на модата. А тя дава огромно предимство на кросоувърите. Така, вече имаме още един член от фамилията всъдеходи, който е и най-малък.

Въпреки това,
br /
предлага достатъчно атрактивно оборудване и
качества, които със сигурност ще му донесат популярност

br / T-Cross-1
Да, той е по-добър за града от T-Roc и много по-компактен от вече превърналия се в легенда Tiguan. Но, както споменахме, той има богато стандартно оборудване и се отличава с високо технологично равнище. И най-важното – налице са могобройни възможности за индивидуално оформление.
T-Cross се прави върху MQB платформата на групата, така, както и Polo. Важното, е че автомобила е много привлекателен. Освен това, е много добре оборудван. По този показател не отстъпва на събратята си от по-висок клас. Той е
br /
практичен, има високо ниво на безопасност
и предлага интелигентна свързаност

br / T-Cross-2
При старта на продажбите, задвижвания от предния мост T-Cross ще се предлага с два двигателя – бензинов и дизелов. Бензиновият е добре познат от Polo и други модели в групата. Той е 1.0 литров, TSI, като предлага мощност от 115 к.с. Вторият е с обем 1.6 TDI, като има на разположение 95 к.с. И двата мотора се предлагат както с ръчна, така и с автоматична, DSG трасмисия.
T-Roc е и много безопасен.
br /
В помощ на водача са системите Front Assist,
br / T-Cross-3
наблюдаващ зоната отпред, като може да разпознава пешеходци (Pedestrian Monitoring). Добавяме аварийното спиране в градски условия, предупреждение за напускане на лентта, асистент за сляпата зона, паркинг асист и много, много други. Все характерни за по-високия клас автомобили.
И всичко това на много прилична цена. Базовият вариант у нас започва от 33 279 лв. с ДДС.

Canadian drugs