Tyxo.bg counter

SEAT Leon 2020 изглежда ядосан

Поредицата от нови шпионски кадри ни показва предпродуктовия вариант на модела в камуфлаж


Leon ще бъде заменен през тази година и кадрите ни показват автомобила как ще изглежда в действителност. Въпреки маскировъчната си окраска. Последните тестове се провеждат на култовата писта Нюрбургринг.

Въпреки това, се забелязват най-фрапиращите промени във визията.
br /
Веднага установяваме променената решетка
br / SEAT-Leon-2020-Spied-1
Тя ни напомня новия фирмен дизайнерски език, който видяхме в новия Tarraco SUV.
Решетката е по-широка, разположена е по-ниско върху предната броня, в сравнение с все още актуалната версия. Предните светлини са почти същите, макар и малко по-остри.
br /
По-заоблените форми са заменени от по-ръбести форми,
br / SEAT-Leon-2020-Spied-2
които придават по-ядосан вид на автомобила. Виждаме и единична черна лайстна, която е инкорпорирана с допълнителните въздухосборници.
Изменения виждаме и отзад. Формата на задната броня е по-остра, а мястото за регистрационната табела също има промяна. Задните светлини също са с по-триъгълна форма. И най-важното –
br /
новия Leon е построен върху последния
вариант на MQB платформата на VW Group

br / SEAT-Leon-2020-Spied-3
Това означава, че наследника ще бъде по-лек от своя предшественик. А още по-интересното, е че тази платформа дава възможност да се предлага с мека хибридна установка с 48 волтова система. Тя предоставя чисто електрическо задвижване за 50 км.
Естествено, ще има промени и в интериора. Засега нямаме информация за тези подобрения. Но, можем да предположим, че ще видим нова инфо – развлекателна система, която има опция за ъпдейти чрез Интернет.

Canadian drugs