Tyxo.bg counter

MINI Cooper S и аксесоари

Напоследък и у нас се обръща голямо внимание на аксесоарите, които добавят повече практичност


Автомобилът е отражение на нашето вътрешно Аз. Като се започне с избора на нарка, модел и се стигне до цялостната завършеност на визията. Тук, обаче, няма да стане дума за тунинга, който също е част от екстериора.

За пореден път ще напишем, че
br /
стандартите се променят, а представите
ни не са това, което бяха

br / MINI-Acssesories-1
Всичко се променя и това е част от еволюцията. В тази връзка и MINI не е онзи мъник от близкото винало. Той порастна и вече е е от категорията премием в сегмента. Въпреки че запази основните си черти от миналото.
Ето защо, ще маркирам само някои детайли от новия Cooper S с 5 врати. Хубавото, е че вече може да се поръчва пакет от JCW. Така не само придаваме уникалност, но и създаваме удоволствие на сетивата си. Веднага се забелязват голямото крило отзад от най-наточения вариант, воланът който е спортен, както и допълнителни елементи в купето.
br /
От JCW са джантите, както и адаптивното окачване
br / MINI-Acssesories-2
Салонът е кожен, а трансмисията Steptronic с двоен съединител. Превключването е още по-плавно, а удоволствието от шофирането несравнимо. За динамиката допринася и 2.0 литровия агрегат с мощност 192 к.с. С няколко думи – динамика, адреналин и повече комфорт.
Тук, обаче, искам да обърна внимание на аксесоарите, които не са свързани с аеродинамиката, а с още по-голямата практичност. В нашето всекидневие често се налага да возим различни неща, които могат да замърсят мокета на багажника. Това вече не е проблем с предпазните постелки, които са обикновени и гумени, фигурални.
br /
За по-обемните товари има
основната носеща система на покрива

br / MINI-Acssesories-3
Та лесно може да се допълни с поставка за велосипеди. Ако обичате да въртите педали, може да закупите и специална стойка, която се монтира отзад. Макар че зимата си отиде, не е проблем да закупите багажник за ски или сноуборд.
Много важно допълнение са кутиите за повече чанти и пакети, които са закрити. Те не само са аеродинамични, но и много полезни.
br /
С висока скорост няма аеродинамичен шум.
Освен това, може да се отваря от двете страни,

br / MINI-Acssesories-4
което много улеснява собственика при паркиране в по-тесни участъци от едната страна.
Ако и това ви е недостатъчно, желаете да теглите ремарке, не е проблем да се монтира и теглич. Да, това е доста необичайна гледка за MINI, но е важното, че може да си го позволите. Както вече споменахме в началото, колата отразява вашия стил и характер. Аксесоарите на MINI помагат да се изразите по най-добрия начин. И най-вече увеличават практичността.

Canadian drugs