Tyxo.bg counter

Renault Captur 2020 заснет от шпиони

Кросоувърът е плуг ин хибрид и за втори път попада пред обективите, този път по реме на пътни тестове


През зимата за първи път видяхме шпионски кадри на модела. Този път сме сигурни, че това е plug-in hybrid, но стила на визията е заимствана от следващата генерация на Renault Clio. От тези последни кадри можем да твърдим, че това ще бъде окончателната форма.

Оформлението на новия Captur определено е еволюция на познатата форма. Имаме усещането, че
br /
вече кросоувъра е станал малко по-оптекаем,
br / Renault-Captur-2020-Spied-1
но решетката отпред е същата, като на настоящата версия.
Определено в тези шосейни изпитания от Renault ще изпипват външните детайли. Въпреки че колата изглежда много доста по-нахъсана и като че ли по-ниска от зимния прототип.
Вътре в кабината със сигурност ще има повече промени. със сигурност оформлението на таблото ще бъде от последната генерация на компанията. Това включва и големия тач скрийн монитор на централната конзола. Със сигурност
br /
ще има и повече вътрешно пространство
br / Renault-Captur-2020-Spied-2
Все пак е използвана последната „В“ платформа на Алианса.
Тук трябва да отбележим, че Captur е много важен модел за Renault. От представянето си през 2013-а, той се превърна в третия най-продаван модел за Режията в глобален мащаб. Освен това,
br /
следващата генерация е първия модел на Renault,
който използва plug-in hybrid-на технология

br / Renault-Captur-2020-Spied-3
Тази технология е изцяло разработена от компанията, като е използвана за база 1.6 литровия атмосферен двигател на Nissan, в комбинация с електромотор. Той освен че ще добавя мощност на бензиновия агрегат, но и ще осигурява 50 км. пробег изцяло на ток.

Canadian drugs