Tyxo.bg counter

Jeep Gladiator Pick Up със зелена светлина

Засега работягата ще се предлага само в Щатите. Цената е $33545, но това е по-високо от наложилите се конкуренти


След като толкова дълго чакахме да видим в производство пикапа на Jeep, вече това ще стане реалност. Този сегмент е доста популарен вече не само отвъд Океана и е нормално да се търсят повече клиенти за бранда.

Визията няма да се различава от вече видяното на изложенията през минали години. Това, което можем да кажем, е че
br /
това е по-голям Wrangler, който е и по-практичен
br / 2020-Jeep-Gladiator-Pickup-1
С какво, обаче, Gladiator се различава от своите събратя?
Освен познатия всъдеход, който не се промени с течение на времето, освен, че се модернизира и получи козметични промени, има и петместна версия. Защо тогава да се избере версията пикап?
Реално SUV-ът с пет места освен проходимост, има всички характеристики на кола от сегмента. При пикапа, освен същите пет места, има опция отзад, в легена да се товарят повече принадлежности. Най-вече за свободното време. Става въпрос за мотори или ATV-та.
Ще има версии с твърда кабина и такава, с мек покрив. Тук, обаче, има голямо несъответствие между очакване и предлагане.
br /
Гюрукът, когато се свали, стои в задната
част на кабината доста грозно и не естетично

br / 2020-Jeep-Gladiator-Pickup-2
Подобно е усещането и когато се свали мекото покривало на легена. То се навива и стои доста евтино. А легенът няма нужната за такива возила пластмасова защита.
Това не е всичко. Доста изненадващо бутоните за автоматичното свляне на прозорците не се намират върху дръжките на вратите, а на централната конзола. Това е доста не ергономично решение.
br /
След толкова много забележки идва и цената – $33545,
br / 2020-Jeep-Gladiator-Pickup-3
което е доста по-високо от това на по-рафинираните конкуренти. Като Toyota Tacoma, например, който се продава за $27000.
Двигателят също е голям, но не и толкова впечатляващ. Той е 3.6 литров, V6 с 285 к.с. и 352 Nm въртящ момент. Дизеловата версия, която също е V6 е по-добра. Тя предлага 600 Nm въртящ момент и по-рационално използване на мощността. Големият плюс е постоянното задвижване 4Х4. Но си задаваме въпроса как ще бъде оборудван и презентиран пикапа, когато дойде в Европа. На този етап предлагането в Щатите не е много обещаващо. Дано бъде по-добро за Стария континент.

Canadian drugs