Tyxo.bg counter

Шпиони засякоха новото Audi RS6 Avant

Последната версия на наточеното комби от Audi бе хванато в кадър по време на тестове на пистата Нюрбургринг


Новото RS6 ще направи своя дебют през есента, на изложението във Франкфурт. То е базирано върху новото A6 Avant. Сега, бе засечено от шпионите фотографи по време на развойни изпитания на пистата Нюрбургринг.

Както всички RS модели, така и
br /
шестицата комби е получила много екстериорни промени
br / Audi-RS6-Avant-Spied-1
Веднага се набива на погледа агресивната предна броня, която е заета от новия RS7, както и свежата задна. Арките на калниците са раздути и са добавени разширяващи странични аеро детайли.
Към това са добавени големи колела и също така големи изпускателни тръби. Стандартните хромирани детайли в решетката и вратите от нормалното А6 са заменени от черния цвят, който допълнително подсказва за това, което се крие под капака.
И така, какво има там?
br /
В RS6 Avant е монтиран добре познатия 4.0 литров
мотор с две турбини и 8 цилиндъра на VW Group

br / Audi-RS6-Avant-Spied-2
Той е нличен в Lamborghini Urus и Bentley Bentayga. Мощността се предава към четирите колела чрез S-tronic трансмисия с двоен съединител.
В стандартния вариант двигателя предоставя мощност от 600 к.с. Но, това не е всичко. От Audi планират доработка, която ще има на разположение табун от 700 мустанга. Тук важното е да отбележим, че зад тази мощност ще стои електрическа добавка.
br /
Когато комбито влезе в продажби,
ще се превърне в едно от най-бързите

br / Audi-RS6-Avant-Spied-3
То ще ускорява от място до сто километра в час за 3.5 секунди.
В купето, отпред ще има спортни седалки, които допълват усещането за спортен автомобил. Към това се прибавя кожен, спортен волан и очаквано, последната инфо – развлекателна система на Audi. Както може да се предположи, ще видим 12.3 инчовия инструментален клъстър, както и 10.1 инчов монитор.

Canadian drugs