Tyxo.bg counter

Така изглежда BMW i4 EV – с камуфлаж

Баварците пуснаха в обръщение официални фотоси на модела, който ще бъде в продажби през 2021-а по време на тестове


Изпитанията, които провежда BMW са на iX3, i4 и iNEXT на шведския полигон Арепулг в близост до Полярния кръг. Това трасе често се използва от производителите за тестове на електрониката и батериите при екстремно ниски температури, както и за настройки в окачването.

Но, на това място се получават и много
br /
данни за това как работи окачването
и стабилността на автомобила

br / BMW-i4-WnterTest-1
когато рязко падат температурите и промяната при сцеплението на гумите с пътя.
Първи от тройката тествани автомобили на пазара ще се появи iX3. Електрическият вариант пето поколение има автономност на придвижване с едно зареждане на батериите 400 км. Но, най-интересното, е че модела ще се прави в съвместния завод на баварците и Brilliance в Китай.
Съвсем обяснимо голям интерес предизвиква четирвратото купе i4, който влиза в продажби през 2021-а.
br /
Спортият автомобил е построен върху
най-новата платформа на компанията CLAR,

br / BMW-i4-iX3-iNEXT-WinterTest-2
която е модулна и може да се използва от трета до седма серия. На нея няма проблем да бъдат монтирани бензинови, дизелови, плуг ин хибридни мотори, както и изцяло електрически.
Спринтът от място до 100 за i4 става за четири секунди, а максималната скорост е 200 км.ч. Към това добавяме, че автономния пробег е повече от 600 км.ч., което е сериозно постижение за този тип возила.
br /
Големият кросоувър iNEXT увеличава
чисто електрическите модели на марката

br / BMW-iNEXT-Winter-Test-3
Явно от BMW сериозно са решили, че електричките трябва да заемат водеща роля в бъдещето на компанията. Неговата автономия е 700 км. Той ще бъде и най – иновативния модел.
Ако погледнем най-големите германски конкуренти на BMW, а именно Audi и Mercedes, те имат пробег с едно зареждане 400 км. Това означава, че баварците получават сериозно предимство по този показател.

Canadian drugs