Tyxo.bg counter

Puritalia Automobili – Hybrid = 965 к.с.

Хиперкарът от вида Berlinetta с V8 Plus – electric обещава мощност, която е равна или по-добра от тази на McLaren P1


Италианският производител на спортни автомобили Puritalia Automobili представи своята berlinetta на изложението в Женева. В нея веднага се забелязват традициите на майсторите от ботуша със съвременните хибридни технологии.

Веднага трябва да отбележим, че под капака имаме
br /
собствена разработка на хирбидното задвижване
br / Puritalia-Berlinetta-Hybrid-1
То включва традиционен V8 двигател в комбинация с електрически мотор. Сумарната мощност е впечатляваща – 965 к.с. срещу 903 за култовия водел на Mclaren – P1.
Добре е да припомним, е и друг представител от ботуша – Ferrari LaFerrari има 950 мустанга. Единствено отстъпва на друг култов играч в сектора – Porsche 918 Spyder – 875 к.с. Въпреки това, показателите още от този, първи момент, са повече от впечатляащи.
br /
Всеки екземпляр от berlinetta ще се прави
по специфичните изисквания на своя собственик

br / Puritalia-Berlinetta-Hybrid-2
Това означава персонализиране на дизайна и оформлението в сътрудничество с купувача през целия процес на производството.
От изявлението на компанията става ясно, че само боядисването и финиширането на фибро карбона взема 800 часа. А това е повече време от използваното при всички останали супер кари.
Хубаво е да добавим, че
br /
шасито също е направено от фибро карбон,
но е в комбинация с алуминиева подрама

br / Puritalia-Berlinetta-Hybrid-3
В същото време трябва да се знае, че разпределението на тежестта е 50:50. И нещо много важно – софтуера за управлениетона ел.двигателя е собствена разработка на Puritalia Automobili.
Другата отлика е в купето. Инфо – развлекателната система включва гласово разпознаване и контрол на системите чрез използване на смартфон.
Накрая бе анонсирано, че от модела ще се произведат само 150 броя, но базовата цена ще бъде съобщена по-късно.

Canadian drugs