Tyxo.bg counter

Звездна премиера на новите Corolla и RAV4

3 постижения са постигнати с помощта на платформата GA-K на Toyota, която за първи път се използва в SUV


На галавечер в киноцентър Бояна, „Тойота Балканс“ представи последните поколения Toyota Corolla и RAV4. С официалното събитие бе даден своеобразен старт на продажбите на легендарните модели в страната.

Тричленното семейство на Toyota Corolla беше демонстрирано от цялата гама, включвайки
br /
най-продавания автомобил в света – Corolla,
br / New Toyota Stars
динамичния Corolla Хечбек и стилния Corolla Touring Sports. RAV4 завърши „Съзвездието на успеха“ на Toyota.
С разширената моделна гама на Corolla, Toyota има за цел да отговори на повишените очаквания на клиентите си по света. С новите си хибридни двигатели, моделите успяват да дадат многофункционални решения за клиентите на марката. Основна промяна в новата моделна гама на Corolla, е новата платформа Toyota New Global Architecture (TNGA) GA-C не само дава на модела превъзходно пътно поведение и повече сигурност, но и осигурява на дизайнерите свободата да придадат на всеки вид купе индивидуален облик. Освен това новото моделно семейство на Corolla има широка и ниска стойка за по-динамичен дизайн.
br /
Следвайки продължителното фокусиране
на марката върху хибридната технология,

br / New-Corolla-Sedan-1
новата Corolla има един конвенционален двигател – 1,2-литров турбобензинов със 114 к.с. при Хечбека и Touring Sports и 1,6-литров, 132 к.с. при Седана. Всички автомобили базирани на платформата TNGA, поставят приоритет върху най-високите стандарти за активна и пасивна безопасност.
Прицелвайки се в сърцето на С-сегмента в Европа, новите Хечбек, Touring Sports и Седан са динамични и стилни автомобили, които отговарят на всички изисквания за всекидневието и за разнообразни задачи през уикенда.
br /
След четири успешни поколения RAV4
br / New RAV4
носи същия дух на иновации, познат още от първото поколение. В петото поколение модела лансира нова епоха на подобрени динамични характеристики и сигурност. Тези
3 постижения са постигнати с помощта на платформата GA-K, която за първи път се използва в SUV. Със своя нисък център на тежестта и повишена устойчивост срещу усукване на купето, новата платформа на RAV4 допринася за по-добро управление, комфорт на возене, просторен интериор, водещо за класа пространство в багажника (580 л при вдигнати седалки).
Освен че осигурява повече пространство и комфорт, купето демонстира изключително качество на изработката. Новият RAV4 остава уникално предложение в класа си. Той
br /
предлага на клиентите самозарядна
хибридна задвижваща система –

br /
която избират мнозинството потребители в Европа (85% през 2018 г.). Новият 2,5-литров, хибриден DynamicForce двигател, генерира 218 к.с. с предно задвижване, и 222 к.с. при задвижване на четирите колела. В същото време системите за задвижване на четирите колела са подобрени цялостно, за да може автомобилът да се движи безпроблемно по всякаква настилка.
Новият RAV4 е и първият модел на Toyota, който се възползва от допълнителни функции на ToyotaSafetySense, интегриращи съвременни технологии за предотвратяне на инциденти и осигуряващи повече асистенция на водача, както и системи, включващи частично автономно управление

Canadian drugs