Tyxo.bg counter

Mazda показа новия CX-30 SUV

Всъдеходът е ситуиран между CX-3 и CX-5 в европейската спецификация на марката. Влиза в продажби по-късно през годината


На изложението в Женева видяхме най-новия член на марката, чиято визия е инспирирана от последната Mazda 3. Както стана ясно при представянето, СХ-30 е ситуиран между СХ-3 и СХ-5.

Още
br /
от пръв поглед става ясна връзката
на новака с останалите модели на бранда

br / Mazda-CX30-SUV-1
Панелите на тялото са като тези в Mazda 3. Когато видим пластмасовите детайли по веждите на калниците и задните светлини, те са като тези в останалите SUV-ове в гамата. Решетката е като при други модели, а малките прозорци придават спортен вид.
Оформлението на интериора, таблото и уредите не се различават от тези, в познатите модели. Затова, можем да твърдим, че
br /
СХ-30 e микс от най-доброто, което
Mazda е направила до този момент

br / Mazda-CX30-SUV-2
Дължината на новака е 4.395 мм, а широчината му е 1795. Тези размери го правят като конкурент на Peugeot 3008 и Skoda Karoq. От Mazda обясняват, че новия SUV е с такъв размер, че да бъде максимално удобен в града. Това, обаче, не означава, че не е практичен и за дълги пътувания. Ето защо, багажния отсег е 430 литра.
Важно е да се знае, че
br /
в колата се използва системата G-Vectoring
br / Mazda-CX30-SUV-3
Тя подобрява управляемостта на автомобила. Като прибавим задвижването на четирите колела при върховите изпълнения и олекотената конструкция, се подобрява разхода на гориво и коефициента на полезно действие.
Под капака са разположени бензиновите и дизелови мотори SkyActive. Но бензиновите имат 24 волтова мек хибрид електрически мотор. Той подпомага ускорението и помага за оптимизацията на разхода.

Canadian drugs