Tyxo.bg counter

MINI 3 doors John Cooper Works

Модел, който възражда една рали легенда, която днес е малък градски спортист. Големите му съперници са Golf GTI и Golf R


Вече всичко е написано за MINI във всичките му версии. Включително и за наточения му вариант. Затова, търсим друга гледна точка за последния триврат JCW.

По принцип MINI е в категорията на премиум мъниците. Това означава по-висока цена от горещите хечбеци в категорията масови.
br /
Най-сериозният конкурент на англичанина е
един германец в две версии – Golf GTI и Golf R

br / MINI-JCW-1
Има и други алтернативи. Това са Honda Civic Si, Mazda MX-5 Miata, Subaru BRZ или Toyota 86. Всички те са със спортни гени и апетит за повече клиенти, които са с бензин в кръвта. Понякога, в тази игра, един от факторите е цената. На същата, като MINI JCW, e Golf R, с 292 мустанга и задвижване на четирите колела.
С какво британеца може да те привлече като клиент? Това, определено е сложен отговор, защото много фактори са важни при избора на такъв автомобил. Едната, за тази категория клиенти е мощността. В нашият случай имаме на разположение 231 к.с. и 320 Nm въртящ момент. Тривратката, обаче,
br /
има характерена, разпознаваема външност,
която е много отличителна. И привлекателна

br / MINI-JCW-2
Имиджът премиум е сакрален.
Профилът на клиента за MINI у нас е неопределен, но за повечето българи визията е всичко. Така че MINI JCW e точното попадение. Ако за някои визията не е толкова впечатляваща, то няма как да не възкликнете от удоволствие попадайки в купето.
Там всичко е цветно, има уникални персонализиращи апликации, които светят и създават уникално усещане. Включително, когато сменяте режима на шофиране. Бутоните за управление на някои от функциите са познати, но твърде различни от традиционното, наподобаващи типичния интериор на бегачките. Макар че
br /
тук нищо не е аскетично, а увеличава комфорта и сигурността
br / MINI-JCW-3
В тази категория попадат Dynamic Damper Control, автоматичното спиране при екстремни ситуации и предупреждението за опасност от катастрофа. Не трябва да забравяме и хед ъп дисплея, който ви позволява да получите най-важната информация, без да откъсвате поглед от пътя.
Другото привлекателно нещо в MINI JCW са динамиката, мощността и управляемостта. Окачването е твърдо, затвърждаващо „Go Cart“ усещането. Ускорението е феноменално, направо изстрелващо. Ако трябва да се направи някакво сравнение, можем да го направим по нетрадиционен начин.
br /
Все едно караш мотор, но с четири колела и покрив
br / MINI-JCW-4
Това е идеалната концепция за успели и емоционално активни хора. За адреналиновата им доза заслуга има и звука от ауспуха. А бързината, с която се изстрелваш от светофара, превръща колата в истинска ракета в градската джунгла.
Да, това не е кола за много дълго пътуване, но е перфектна за използване в натоварения градски трафик. Може да се кара и спокойно, в режим Eco. Така не само пестим гориво, но се грижим и за околната среда. Ето защо, ако имате достатъчно средства, си заслужава да се доверите на MINI JCW.

Canadian drugs