Tyxo.bg counter

Третият MINI JCW GP 2020 на дневен ред

Шпиони засякоха тестовото муле. Това ще бъде най-мощното MINI правено някога. Под капака има 300 к.с. Ще конкурира Golf R


MINI потвърди официално, че третата генерация на модела JCW GP е на път. Той вече се тества и веднага се вижда, че е реалното изражение на концепта със същото обозначение, показан през 2017 във Франкфурт.

Ще го видим официално през есента на тази година, но продажбите стартират през 2020-а. Това все още е тестовото муле, но
br /
очакваме да видим агресивната същност на прототипа
br / MINI-JCW-GP3-1
И най – важното – това ще бъде най-мощното MINI правено някога.
Двигателят е познат от X2 M35i. Той е двулитров Twin Power Turbo с кодовото име В48. В него са ъпгрейдвани турбината и интеркулера за да се вдигне табуна. При баварката той е 302 к.с., така, вероятно и тук мощността ще бъде същата. Това е повече от познатия ни JCW Cooper S и го превръща в директен конкурент на Golf R.
br /
Така, както и другите GP версии,
и тази ще бъде лимитирана

br / MINI-JCW-GP3-2
Предвижда се да бъдат направени само 3000 бройки за целия свят. Но промените не са само в двигателя. Окачването е подобрено, има по-големи спирачни дискове, диференциал и по-широка следа.
Всичко това е с цел не само по-добрата стабилност и управление, но и възможност за ефективно спиране с увеличената мощност. Тези изменения са наложили и подобрение на външния вид с подобрения в аеродинамиката. И всичко това в името на адреналина и типичното Go Cart усещане.
Е, забравих да спомена, че
br /
има промяна и в изпускателната система
br / MINI-JCW-GP3-3
Тя добавя още малко мощност, което в този случай е много важно. От цялата тази информация е нормално да се запитам дали новото GT ще бъде по-бързо от Х2 М35i? На този етап е трудно да отговорим на този въпрос, но, когато колата бъде напълно готова, ще разберем.
В тази връзка ще отбележим, че GP ще бъде малко по-тежък от „нормалния“ JCW, но пък в него няма да има задни седалки.

Canadian drugs