Tyxo.bg counter

Това е новата Skoda Kamiq SUV

Шпиони засякоха предпродуктовата версия на модела преди официалния му дебют в Женева, следващия месец


Това на този етап са най-добрите шпионски кадри, които ни показват каква е финалната визия на малкия SUV от Skoda. Той е построен върху същата MQB А0 платформа на VW Group, използвана при T-Cross и SEAT Arosa.

Въпреки това
br /
има по-голямо междуосие и е
по-голям от своите братовчеди

br / Skoda-Kamiq-SUV-Spied-1
Това го превръща в по-практичен, с повече вътрешен обем и ще мери сили с по-големите конкуренти. Основният от тях е Hyundai Kona, но в списъка влизат Nissan Juke и Renault Captur.
Определено може да се каже, че това което виждаме като визия на кадрите не е изненада. Повтарят се чертите на концепта Vision X, показан ни през 2018-а. Освен това го видяхме в Китай, когато модела бе показан за местния пазар.
Вече
br /
имаме и малка представа за интериора
br / Skoda-Kamiq-SUV-Spied-3
Той бе показан от завода в Млада Болеслав предварително. Веднага се вижда големия 9.2 инчов монитор на върха на централната конзола. Но този размер е за върховото изпълнение. Той е по-малък за по-ниските версии. Неговата височина е такава, че водача да гледа инфо – развлекателната система без да отделя очи от пътя.
Това означава, че Kamiq предлага всички глезотии, познати в по-големите кросоувъри. Централната конзола е така направена, че да предоставя повече пространство отпред. Това прави предимството на мъника по-голямо пред останалите представители в класа.

Canadian drugs