Tyxo.bg counter

Шпиони хванаха в кадър BMW M8 Gran Coupe

Неговите директни конкуренти са Audi RS7 Sportback, Porsche Panamera Turbo и Mercedes AMG GT 63


Почти година след като видяхме концепта по време на изложението в Женева през 2018-а, вече засякоха и тестовото муле. Според анализите, прототипа е в предсерийната си версия, въпреки камуфлажната окраска.

Честно казано, след като вече видяхме шпионските кадри на М8 Coupe и M8 Convertible,

визията няма да бъде изненада за нас

BMW-M8-GranCoupe-Spied-1
На първо място визията е по-традиционна за бранда. Това за нас означава, че решетката няма да бъде толкова голяма като при Х7 и 7-Series Facelift. Колкото и нескромна да бъде нашата оценка, но това е по-доброто решение.
Хубавото на всяко Gran Coupe, е че е много практично. То съчетава в себе си динамиката, визията, спортното усещане и обема на една нормална лимузина. С две думи,

качества, които се харесват на деловите
и същевременно динамични натури

BMW-M8-GranCoupe-Spied-2
Когато се вгледаме в шпионските кадри, виждаме четирите ауспуха, които придават по-внушително усещане от това при М850i. По-ниското окачване допълнително усилва спортната стойка и те подканва да вдигнеш адреналина. Каквато е и целта. Не напразно

директните конкуренти на модела

BMW-M8-GranCoupe-Spied-3
са Audi RS7 Sportback, Porsche Panamera Turbo и Mercedes AMG GT 63.
В тази връзка е редно да знаем и какъв ще бъде двигателя. Засега няма данни, но ние очакваме 4.4 литровия би турбо V8. Той ни е познат от М5 и M5 Competition. Мощността, която генерира е 617 к.с., но в Gran Coupe може да бъде и малко повече.

Canadian drugs