Tyxo.bg counter

Това е втората генерация Rolls-Royce Ghost

Шпиони успяха да заснематна специална платформа наследника, който ще бъде представен до две години


Преди това малко история. През 2009-а бе показан концепта 200 ЕХ. През същата година, след изложението във Франкфурт започна производството на Ghost. Той получи фейслифт през 2014-а, а сега е ред на неговия наследник.

Тези шпионски кадри ни показват втората генерация на специална платформа в сериозна маскировка. Въпреки това, се виждат някои съществени промени от настоящия вариант.

На пръв поглед формата е същата. Но, при внимателно
вглеждне установяваме, че предния капак е различен

Rolls-Royce-Ghost-2021-Spied-3
Предницата е изчистена, в стила на бранда, но напомня на последния Phantom. Докато задната част е по-изтънчена, с по-големи арки. Това дава по-изтънчена форма на автомобила.
Както може да се очаква, въпреки леките корекции във формата, това са автомобили, които са много скъпи и се очаква от тях да имат всичко от последните технологии в индустрията. Затова

очакваме да видим най-модерните системи за сигурност,

Rolls-Royce-Ghost-2021-Spied-1
активен круиз контрол, предупреждение за удар, система за предупреждение, че напускате лентата, наличие на трафик и обходен маршрут и естествено голям TFT дисплей.
Със сигурност ще има и Интернет свързаност, както и всичко онова, което има в последните върхови модели на премиум марките. Относно платформата, намаме представа дали е нова, но със сигурност новия

Ghost е по-лек от настоящия. Освен
това, ще има по-голяма шумоизолация

Rolls-Royce-Ghost-2021-Spied-2
Със сигурност ще видим под капака новия мотор на Rolls-Royce с обем 6.75 литра и две турбини. Той има 12 цилиндъра. Както се досещате, това е мотора от Phantom.
Според очакванията, ще видим официалното му представяне след една година или малко по-късно.

Canadian drugs