Tyxo.bg counter

Porsche Cayenne Coupe 2020 без камуфлаж

Шпионски кадри ни показват тестовото муле, което върти километри в околностите на Щутгарт в началото на годината


Последните кадри и малко видео са дело на DrGumoLunatic. Той е успял да хване в крачка предсерийното производство, което е без никаква защитна окраска. Преди края на миналата година видяхме първите незабулени мулета на Северния полюс.

Определено можем да твърдим, че

Porsche закъсня с представянето на такъв модел,

Porsche-Cayenne-Coupe-Spied-1
но има намерението да отхапе част от тортата. Тук засега властват BMW и Mercedes. Скоро ще видим и такъв вариант от Audi. Така че конкуренцията при SUV-купетата става доста сериозна.
До този момент няма индикации за официалното име на модела. Но от силното скосяване на покрива съдим, че това е представител именно на тази порода всъдеходи. Пак

от формата на покрива можем да предположим, че
пътуващите отзад няма да се чувстват толкова комфортно,

Porsche-Cayenne-Coupe-Spied-2
колкото в нормалния Cayenne.
От фотосите трудно се разбира и какъв е просвета. Имаме, обаче усещането, че е по-нисък от този на BMW и Mercedes. Вероятно ще бъде позициониран като типично градски спортен всъдеход, като се залага най-вече на динамиката и скоростта. Да не избързваме, обаче, с изводите. Все още това са тестови мулета и нещо може да се промени в последния момент. От това, което виждаме, трудно можем да определим и дали ще има сериозно изменение в дизайна.
От последните неофициални анонси идващи от Щутгарт, става ясно, че

под капака ще има три агрегата

Porsche-Cayenne-Coupe-Spied-3
Базовият е 2.9 литров, V6 и предлага 434 к.с. Той е добре познат от нормалния Cayenne. Ще има и 4.9 литров агрегат с две турбини, който предлага 542 к.с. Последно ще видим Plug-in вариант. За съжаление, феновете на дизела ще бъдат разочаровани. Такъв мотор няма да бъде вграждан.

Canadian drugs