Tyxo.bg counter

Официално: Porsche 911 Cabriolet 2020

Спецификациите на модела са идентични с тези на купето. Ще се предлагат два варианта – със задно и AWD задвижване


След като видяхме много шпионски кадри от тестовите мулета, най-накрая имаме официални фотоси на кабриолета. Както бе известно,


открития вариант последва 911 Carrera 992

Porsche-911-Cabriolet-1
За феновете на марката е повече от ясно, че спецификациите на модела са идентични с тези на купето. Единствената разлика е в мекия покрив. Но, тук трябва да обърнем малко повече от своето внимание.
Гюрукът е напълно автоматичен и в него е монтиран стъклен прозорец за обратно виждане.

Механизмът за отваряне и затваряне е много по-стабилен

Porsche-911-Cabriolet-2
и позволява да вдигаме или сваляме покрива при движение с 50 км.ч. Хидравликата на механизма извършва тази операция по-бързо – само за 12 секунди. Освен това, дефлектора зад седалките осигурява повече комфорт в купето.
Версиите в които ще се предлага кабриолета са две. Първата е Carrera S. Тя е със задно задвижване, докато Carrera 4S предава мощността на четирите колела. И двата варианта имат добре познатия

6-цилиндров боксер, който предоставя
мощностот 450 и 530 Nm въртящ момент

Porsche-911-Cabriolet-3
При първия вариант спринта от място до 100 става за 3.9 секунди. С две стотни по-малко е времето, когато сте поръчали опционалния Sport Chrono Package. Максималната скорост е 306 км.ч. При AWD версията, ускорението от място до 100 става за 3.8 секунди, но при наличието на SCP, то е 3.6. Максималната скорост е 304 км.
Както и при купето, двигателя е разположен по нов начин. За първи път в кабриолета е използвана системата Porsche Active Suspension Menagement (PASM), както и спортно шаси. Това означава 10мм по-ниска стойка на автомобила и повече стабилност.

Canadian drugs