Tyxo.bg counter

Mercedes CLA Coupe има визията на CLS

Втората генерация на модела бе представена по време на Consumer Electronics Show в Лас Вегас. Изглежда по-спортно


Новото CLA Coupe вече бе показано официално. Четиривратката е с дължина 4688мм и широко 1830. Това е с 48мм повече от предшественика и 53мм по-широко. Междуосието също е пораснало с 30 мм.

Всичко това означава

повече пространство в купето,

Mercedes-CLA-1
което е в сегмента на компактните, понеже е базирано върху платформата на A-Class. Но, има и едно ново предимство пред все още актуалния модел. Увеличените следи отпред и отзад го правят по-стабилно на пътя. За това допринася и намаления център на тежестта.
От представянето на колата става ясно, че наследника е най – привлекателния и чаровен представител на компанията в компактния сегмент досега.
В Лас Вегас бе показана версията CLA 250. Това означава

двигател с обем 2.0 литра, мощност
222 к.с. и въртящ момент от 350 Nm

Mercedes-CLA-3
Трансмисията е 7 – степенен автомат с два съединителя.
По време на изложението Mercedes не обяви кои други агрегати ще видим под капака на автомобила, но спомена, че ще има повечето мотори от A-Class. Ще има избор от ръчна и автоматична трансмисии, както и вариант 4-Matic със задвижване на четирите колела.
Окачването на задния мост е многоточково, независимо. Така се редуцират вибрациите и шума. Има допълнителен стабилизатор за по-малко накланяне в завоите, а опционално се предвижда и адаптивно окачване.

Canadian drugs