Tyxo.bg counter

BMW 740 Ld xDrive Individual – повече от лукс

Автомобил, който предлага изживяване, емоция и начин да се откъснеш от света дори само за времето, когато пътуваш


Премиум брандовете не продават голям брой от този вид автомобили. И това е разбираемо, защото те са само за доста напреднали. Дали защото такъв им е социумът, или просто са постигнали висоти в управлението на голяма корпорация.

Да си напреднал означава и

високо обществено положение или да
разполагаш със сериозен собствен бизнес

740-L- xDrive-Individual-1
Това е част от условието, защото цената на флагмана е 333 750лв. с ДДС. Факт, който подсказва, че не е за масова употреба.
Седмицата на баварците е повече от отличен автомобил. Какви качества притежава, сме описвали с подробности. Сега е ред на един друг поглед – този на човека с изисквания. Точно затова е и опцията Individual. Тя надгражда серията по изискванията на клиента и в същото време се доближава до бутиковото. Защото има много ръчна работа.
В този случай няма да бъде лесно да се изброи всичко с което разполага модела, защото ще заприличаме на рекламна брошура. Колата се управлява чудесно, почти напълно е обезшумена и учудващо маневрена за дълга версия (5248мм). Но, това е половината от удоволствието. Или по-точно най-малката част от него. Защото

истинската наслада е когато сте на задната дясна седалка

740-L- xDrive-Individual-3
Цялото купе е облицовано в скъпа кожа, има алкантра на тавана, уникални дървени апликации, мокет. Освен отпред, и задните седалки имат масажна функция, настройка на седалката и облегалката, амбиентно осветление, панорамен покрив, конзола Executive Lounge, барче, масичка, три таблета и какво ли още не. Но, най-хубавото е посветено на боса – опция за полягване с поставка за краката. Това означава, че на предната дясна седалка не трябва да има никой.
И така,

лукс и комфорт съпоставими с този
в най-скъпите световни хотели

740-L- xDrive-Individual-4
Все неща, които са част от света на онази, които според нуждите си докато пътуват работят, забавляват се или просто имат нужда от почивка. Само ще вметна, че задвижването на четирите колела дава още повече стабилност и сигурност в различни пътни условия и ситуации. Не трябва да отминаваме наличието на лазарни фарове и функцията Night Vision за разпознаване на пешеходци. Все неща, които превръщат този луксозен лайнер на колела в много безопасен. Както за пътуващите в него, така и за околните.
Накрая, но не и по значение е неговата икономичност. Двигателят е шестак, с обем 2993 куб.см. Мощността 320 к.с., а въртящият момент 680 Nm. Това подсказва за пъргавината на автомобила. Ускорява от място до 100 само за 5.3 секунди. По каталог харчи 5.0 литра в комбиниран цикъл. Но, колкото и да се старах, не успях да сваля под 7.2. Това, обаче, е повече от красноречиво за извода, който всеки сам може да си направи.

Canadian drugs