Tyxo.bg counter

Land Rover Evoque „кацна“ в България

За всички фенове това е голямо събитие, защото нашата страна е първа в Европа, която показва втората генерация


Когато наследникът бе показан в Лондон преди три седмици написахме, че Evoque е много важен модел в гамата на Land Rover. Само ще припомним, че 70% от неговите собственици за първи път купуват автомобил на бранда.

В тази връзка ще отбележим, че

всъдехода вече на висок глас обявява,
че е типичния градски SUV

Land-Rover-EvoqueII-1
По тази причина вече ги няма пластмасовите детайли на калниците. Той запазва спортната визия, но има много подобрения.
На първо място визията отпред и отзад при светлините е инспирирана от по-големия брат. Затова и световните медии го определиха като малкия Velar. Но, освен визуалните промени, той е станал по-комфортен. С 20 мм е увеличено пространството между краката и облегалката на пътуващите отзад. Има и повече обем в багажния отсег.

В купето виждаме проекцията на авангардното
оформление и наличие на модерни технологии от Velar

Land-Rover-EvoqueII-2
То, обаче, е доразвито. Новият Evoque има „прозрачен“ капак. Чрез система от камери се вижда на 180 градуса какво има под автомобила и непосредствено пред него. Към това се добавя и 3D огледало за обратно виждане.
Накрая, но не и по значение е факта, че

всъдехода е запазил своите оф роуд възможности

Land-Rover-EvoqueII-3
Той без проблем преодолява водно препятствие с дълбочина от 60 мм. На по-късен етап ще има и plug-in hybrid-на система, която за първи път ще се използва от Land Rover.
Всички, които имат желание да видят на живо Evoque, могат да посетят най-модерния шоу рум у нас на марката в София от 14-и до 31-и декември. А от 3-и до 6-и януари 2019-а в шоу рума на бранда във Варна.

Canadian drugs