Tyxo.bg counter

BMW X5 M е дело на M дивизията

В Абу Даби е забелязана петицата, която баварците искат да се знае, че е дело на придворния тенингар. Тя е микс от доработки


Всеки фен е наясно, че BMW създаде M Line, която дава едно усещане за истински спортен автобомил. Но, този път обновения всъдеход Х5 е дело на М зивицията, което е повече от ценно.

Следвайки хронологията, трябва да припомним, че

новото Х5М ще бъде представено официално в близко бъдеще

BMW-X5-M-1
Но, не трябва да забравяме, че неговия предшественик е един от най-бързите и агресивно изглеждащи SUV-ове.
Този първи екземпляр, който виждаме на фотосите, е засечен в стока на BMW Аbu Dhabi Motors. И честно казано, той е такъв, какъвто до този момент не сме виждали. Първото нещо, което се набива на очи, е

типичната окраска на модела в
цветовете на придворния тенингар

BMW-X5-M-2
Но, в интериора, това е коренно различно.
Там забелязваме, че кожения салон е решен в червено, както централната конзола и някои елементи по-ниско от таблото. Това решение е достастранно, но в този случай изглежда добре.
Интересни решения има и в екстериора.

Капакът над двигателя е решен в стил
следпродажбена доработка от Manhart Racing

BMW-X5-M-3
Той е в комплект с добавените от двете страни въздухосборници за по-добро охлаждане на двигателя. Към това се прибавя и изпускателна система Akrapovic.
В крайна сметка всичко около нас търпи развитие, така че е съвсем нормално това да бъде и част от премиум барндовете. Остава да изчакаме още малко за повече подробности.

Canadian drugs