Tyxo.bg counter

В крачка BMW 1 Series седан

Шпионите успяха да засекат тестовото муле по време на изпитания. Очакват се големи промени. В това число FWD


До този момент седана на първа серия бе произвеждан и продаван само в Китай. Но, това ще се промени. Вече тази версия се очаква в Европа като конкурент на Mercedes A-Class Saloon и Audi A3 Saloon.

До този момент на Стария Континент 1-а серия хечбек успя да достигне чудесни продажби в компактния премиум сегмент. Но, той бе със задно предаване. Сега обновения хеч и седана ще бъдат налични догодина.

Една от най-важните промени в обновения
модел е преминаването на UKLплатформата

BMW-1-Series-Sedan-Face-Spied-1
Това означава предно задвижване.
Втората, но много важна промяна, която ще видим, е увеличаването на пространството в купето. Това се получава заради предното предване. То позволява да сеизместят напред челния прозорец и таблото.
Това, което най-много интересува феновете, е

ще има ли наточени варианти? Отговорът е да

BMW-1-Series-Sedan-Face-Spied-2
Към тях трябва да прибавим М вариантите и тези с по-големите мотори. Те ще се предлагат със задвижване 4Х4, но както обещават от централата, ще имат повече обем и практичност от своите конкуренти.
Новата патформа, обаче налага някои ограничения. Вече няма да има под капака 6.цилиндровия двигател с турбина. Така че

новата генерация на първа серия ще бъде
екипирана само с четири цилиндрови агрегати

BMW-1-Series-Sedan-Face-Spied-3
Вероятно ще видим и по-малкия, трицилиндров.
На този етап нямаме индикации, че ще видим гореща хеч версия на първата серия, така, както вече е потвърдено продължението на Mercedes AMG A-45. Дали, обаче, това мълчание не означава планове за подготовка на такъв вариант все още е мистерия. Но именно това ни кара да очакваме всички новости за серията с нетърпение.

Canadian drugs