Tyxo.bg counter

E-Class facelift 2020 като AWD

Шпиони засякоха тестовото муле по време на изпитания из улиците някъде в Германия. Обновлението на петата генерация е в ход


От фотосите, които виждаме, става ясно, че фейса има по-олекотен дизайн и със сигурност повече системи и добавки, които правят един автомобил съвременен. Освен това е с визията All-Terrain, което е заявка, че е много вероятно да видим и другите варианти на модела със задвижване на четирите колела.

Това е

още една стъпка на трилъчата компания
в битката и с другия местен конкурент BMW,

E-Class-All-Terrain-Facelift-Spied-1
който има такова задвижване на всичките си модели, ползващи се с голяма популярност. В случая мулето има твърде малко маскировка. Тя се забелязва в предницата, фаровете, решетката и задните светлини. Оттук следва, че визуалните промени ща бъдат на тези места.
На този етап нямаме никаква информация и за това, как ще изглежда интериора. Но, със сигурност и там няма да има много новости. Най-вероятно

ще видим ъпгрейд на инфо-развлекателната система,
освежен волан и гласово активираната система Hay Mercedes

E-Class-All-Terrain-Facelift-Spied-2
В този ред на мисли можем да предпложим, че в двигателната гама също няма да има сериозни промени. Но, по традиция на върха ще си останат двата варианта AMG 43 и 63 които ще предложат повече мощност.

Canadian drugs