Tyxo.bg counter

Mustang GT Convertible по2 by Vilner

Според българският тунингар когато няма финансов лимит „Границата на персонализация е само небето“


Това е стара истина, която важи за всичко. Не само за доработката на автомобилите. Но, нека ви представим най-новия проект на Vilner Garage. Той всъщност е съставен от два компонента: два автомобила, базирани на2015 Ford Mustang GT Convertible. Концепцията им обаче е доста различна.

„Избрахме еднакви модели, именно за

да демонстрираме различните степени
на персонализация, които предлагаме,“

Mustang-GT-Convertible-Combo-byVilner-1
-казва Атанас Вилнер, основал ателието преди повече от 20 години. Умел ход, с който Vilner Garage демонстрират едновременно два важни аспекта от работата си: първо, че промяната на малки детайли на един интериор могат да доведат до огромна промяна в усещането за колата, и второ – че степента на персонализация зависи единствено от желанието на клиента, като граница е само небето.

Усещането и в двата салона е издигнато на
нивото на автомобил, няколко класи над Mustang

Mustang-GT-Convertible-Combo-byVilner-2
Vilner Garage не са пестили нито от фината кожа, нито от висококачествената и технологична алкантара. Те покриват почти всички груби пластмаси, в различна степен при двете коли, като особено забележителен мотив е избродираното лого ‘Mustang’, галопиращо по корите на вратите и стелките.
Воланите и при двата проекта са произведения на изкуството, сами по себе си. Два типа кожа при обръча, алкантара за средната част и централен „състезателен“ маркер в най-горната точка.

При единия Mustang GTкормилото е
декорирано с ‘V’ лого в син фон в долната част,

Mustang-GT-Convertible-Combo-byVilner-3
докато при другата, мотивът със състезателните ивици от екстериора е продължен по седалките и дори по самия волан.
„Не е трудно да персонализираш ефективно автомобил, когато бюджетът е неограничен. Когато случаят не е такъв обаче… майсторството на ателието си проличава именно тогава,“ завършва темата за двата Mustang-a Атанас Вилнер.
2016 Ford Mustang GT Convertible,5,0 V8, 418к.с., 530Нм, 6-ст.автоматична, задно предаване,1810кг.

Canadian drugs