Tyxo.bg counter

Искате ли да тествате Jaguar и Land Rover?

Jaguar Art of Performance и land Rover Above and Beyond Tour за трета поредна година дава шанс на феновете да усетят лукса и адреналина


За трета година почитателите на спортното шофиране, лукса и функционалността ще имат възможност да тестват най-новите и вълнуващи модели на Jaguar и Land Rover. Това ще стане на специалното турне на двете марки – The Art of Performance и Above and Beyond Tour.

Тази година

събитието ще се проведе на 26, 27 и 28 октомври

Jaguar&LandRover-1
в София, на ВИП паркинга на София Ринг Мол. Ще продължи в Плодив на 30 и 31 октомври на паркинга на комплекс Метро 1, намиращ се на бул. Санкт Петербург 135. Ще мине през Бургас на 2 и 3 ноември на паркинга на Мол Плаза, като ще завърши на 6 и 7 ноември във Варна на паркинга на Гранд Мол.

Моделите на Jaguar, които ще са на разположение

Jaguar&LandRover-2
по време на събитията са спортния седан XE, комбинацията от стил и динамика XF, изключително пъргавият и мощен F-TYPE, първият кросоувър в историята на марката F-PACE и дръзкият и функционален Е-РАСЕ.
От луксозните всъдеходи на Land Rover, символи на лукс, комфорт и безгранични възможности,

ще са налични спортният и динамичен Range Rover Sport,

Jaguar&LandRover-3
дръзката и авангардна дизайнерска икона Range Rover Velar, магнетичният и красив Range Rover Evoque, високопроходимият и функционален 7-местен Discovery и винаги готовият за семейни приключения Discovery Sport.
Мото-Пфое, като ексклузивен представител за марките Jaguar и Land Rover в България, отново ще бъде организатор и домакин на предстоящото събитие.

Canadian drugs