Tyxo.bg counter

Мега луксозен Range Rover 6X6 Pick Up

Германска компания с гръцки собственик иска да шашне света с творение, което е по-добро от оригинала – Mercedes 6X6 AMG


Компанията, която стои зад тази амбициозна задача е T. Fotiadis Design от Берлин. Собственикът се казва Теодорос Футиадис и той няма търпение да направи мега луксозен пикап, който да шашне света. За база ще използва Range Rover, който ще бъде сериозно доработен.

Тук ще отбележим, че

амбицията на гърка – германец, не е безпочвена

RR-6X6-PickUp-1
Той вече има един уникален проект – яхтата T. Fotiadis Superyacht Land Tender – SLT. Тя е създадена за свръх богаташи, които с лекота харчат стотици милиони. За тях нормалните Rolls-Royce не са вече достатъчни. А искат да бъдат уникални.
Именно тази яхта им дава възможност да се придвижват от морските си резиденции до известни пристанища, частни имения и да организират изискани купони по един уникален и неповторим начин.
Но,

когато се придвижват по сушата, те
искат също толкова уникален автомобил

Range-Rover-6x6-Pickup-3
Ето защо, Фотадис ще им предложи и такъв, който да бъде допълнение към яхтата. Затова и автомобилното му творение е позиционирано до супер яхтата.
Интересно защо е решил да преработи RR в пикап? Може би има нещо предвид за легена отзад, но на този етап нямаме идея какво да очакваме. Или просто това е хрумване, което да затвърди екстравагантността на своя притежател?

На този етап няма тизери на интериора

Range-Rover-6x6-Pickup-4
Само се съобщава, че клиентите ще имат възможност да избират от няколко двигателя. Но повече подробности ще разберем през септември, когато в Монако се провежда изложението на яхти. Тогава ще бъде и официалния дебют на автомобила.

Canadian drugs