Tyxo.bg counter

007 се появи и във Франкфурт

Автомобилите, използвани в последния филм Spectre, бяха една от атракциите. Лентата прави своята премиера на 26 октомври


Каква по-добра комбинация от екшън фелм за най-известния агент в света и автомобилен производител? На най-голямото изложение в Европа за годината Jaguar и Land Rover показаха специалните модели, герои в Spectre.

Във филмовата индустрия,

при касовите продукции автомобилите са главни герои

007&JLRStars-1
Те винаги допълват и подсилват ефекта от ситуациите, които държат в напрежение. Но, освен това, придават шик, усилват представата за елегантност и разкош.
Те, обаче имат и една друга роля – рекламират много успешно марките и моделите. Не прави изключение и поредната лента за 007. В нея ще видим няколко модела ва Jaguar и land Rover. Те са направени от поделението SVO. А ето и героите:

Jaguar C-X75, Rover Sport SVR и LR Defender

007&JLRStars-3
Заедно с тях на щанда бяха актьорите Наоми Харис(Мънипени) и Дейвид Баутиста(Хинкс).
Първата звезда е добре позната от изложението в Париж от 2010-а. Този концепт е хибрид, двуместен, със задвижване 4Х4 и предлага мощност от 778 к.с. Тогава, след презентацията, бе обяено, че ще се пуска в

лимитирана серия на цена от над милион евро

007&JLRStars-2
Но, кризата от 2012-а стопира плановете.
Специално за филма, модела е направен от SVO с помощта на специалистите от Williams Advanced Engineering. Колата се използва през нощта по улиците на Рим и е шофирана от Баутиста.
За сцените в Австрия са използвани Defender – ите. Те също са доработени от SVO и имат специална защита. Освен това имат монтирани големи гуми с диаметър 37 цола.

Canadian drugs