Tyxo.bg counter

МОТО-ПФОЕ преподписа с БФС


Нов 3-годишен договор за партньорство бе подписан между Мото-Пфое и Българския футболен съюз. На церемония във фирмения комплекс на бул. „Сливница” собственикът на компанията Филип Пфое, заедно с управителите Атанас Фурнаджиев и Димо Николов, парафираха договора с Президента на БФС Борислав Михайлов.

Като част от партньорството БФС получи четири нови автомобила: Range Rover, два автомобила Ford Fiesta и пътнически микробус Ford Transit. Добрите партньорски взаимоотношения между Мото-Пфое и Българския футболен съюз продължават да се развиват с новоподписания договор.
Мото-Пфое – официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Range Rover и Land Rover за България – традиционно подкрепя родния спорт.

Компанията е партньор на Българския
футболен съюз от 2006 г. насам.За изминалите 15 години Мото-Пфое еднозначно доказва неотменната си подкрепа към родния футбол. Като социално отговорна компания с мисъл за бъдещето на България и грижа за опазването на културното и природното й наследство, Мото-Пфое обръща специално внимание и на най-младите граждани на страната.
Компанията ще се фокусира и върху детско-юношеския футбол, осигурявайки годишен фонд за стимулирането му в размер на 50 000 лв.

Фондът ще подкрепя талантливи млади
българи с отлични постижения във футбола.В допълнение Мото-Пфое обмисля да разшири дългогодишната си програма за подкрепа на биологичното и културно наследство на България. Дарителската програмата за опазване на природното и културно наследство до момента е инвестирала над 300 000 лв в проекти в областта на образованието, историческите паметници и екологията. Програмата ще подкрепя и реновиране на спортни площадки в цяла България.

Canadian drugs