Tyxo.bg counter

Себастиан Фетел рекламира Infiniti


Infiniti съобщи, че е привлякъл световния шампион във Формула 1 Себастиан Фетел за първия в историята си глобален посланик на марката.

Споразумението за сътрудничество с 23-годишната звезда е сключено два месеца, след като Infiniti обяви партньорството си с екипа от Формула 1 Red Bull Racing.

Себастиан Фетел ще участва активно
в издигането на имиджа на маркатав дните на стартовете от шампионата и предшестващите ги тренировки и по време на избрани събития, свързани с бизнес-програмите на Infiniti.
От началото на сезон 2011 във Формула 1, Infiniti е основен партньор на екипа Red Bull Racing. Марката е представена на победния болид RB7, пилотиран от Себастиан Фетел и Марк Уебър. Подобно на мнозина от Red Bull Racing, Фетел разчита на продукти от гамата на Infiniti както за личен транспорт, така и за участие в различни състезания из целия свят.

„Още от първия си контакт с Infiniti
харесах техните автомобили”,каза Фетел по повод новата си роля. „Това е кола, която може да ви впечатли по два начина – с вида си и със своето поведение на пътя. След като получих възможността за изпробвам няколко автомобила от гамата, се превърнах в привърженик на тази марка. Те са комфортни и в същото време спортни, когато поискате това от тях. Сигурен съм, че ние като екип и аз лично, можем да се възползваме от опита на Infiniti и с нетъпрение очаквам бъдещото ни сътрудничество.”

Canadian drugs