Tyxo.bg counter

Peugeot стартира конкурс с награда


Днес стартира международната игра на Peugeot – „Покажи своя характер“. В нея участниците трябва да публикуват своя снимка и да опишат характера си с три прилагателни. Голямата награда е пътуване до Париж, където световноизвестният фоторгаф Xavier Lambours ще заснеме професионална фотосесия (27-29 юни).

Конкурсът ще протече на три етапа:
Гласуване за публикуваните снимки.
Селектиране на 308-те най-харесвани снимки.
Фотографът Xavier Lambours ще избере финални 28 участника, които ще отпътуват за Париж.

Повече информация, можете да намерите на сайта на играта: http://308character.peugeot.bg/Конкурсът се организира по повод лансирането на новия 308, който вече се продава и в България. Peugeot 308 е с нов дизайн, новаторската микро-хибридна технология e-HDi, оптимизиран разход и емисии от 98 g/km CO2
Стилът на Peugeot 308 вече отговаря на новите естетични кодове на Марката. Външният му вид е в унисон с механиката. Трите силуета (Хечбек, СС и SW) се отличават с „по-технологична“ елегантност, изразена чрез светодиодите и светлинния водач на предните светлини. 308 продължава да излъчва динамика и емоция, особено когато е с новите ксенонови фарове с маска в цвят титан или когато се преобрази в изключителния GTi.
Освен стремежа да остане лидер в областта на пътното поведение и удоволствието от управлението,

Peugeot 308 си поставя целта да се
превърне в еталон за екологичност.И така, след 508, и новият 308 лансира революционната микро-хибридна технология e-HDi, системата STOP & START последно поколение, с двигателя 1.6 л HDi FAP 112 к.с. Euro 5. С този двигател от средното ниво на гамата, Peugeot предлага, за първи път, избор между механична пилотирана и механична скоростна кутия, за максимално удобство на управлението. Гамата двигатели включва 4 бензинови с мощност от 98 до 200 к.с. на изключителната версия GTi, и 4 дизелови – от 92 до 163 к.с.. Тя е оптимизирана, за да бъде още по-пълна и ефикасна от гледна точка на екологията. Версията от средно ниво, 308 хечбек 1.6 л HDi FAP 92 к.с. с механична ск. кутия е позиционирана отлично, с емисии от 110 г/км CO2.

Canadian drugs