Tyxo.bg counter

Hyundai FCEV пред бизнеса в Европа


За първи път Hyundai участва в Европейската бизнес-среща на върха, в Брюксел, на 18 и 19 май. Там представи вижданията си за устойчив транспорт и показа най-новите продукти на компанията. Включително модела ix35 FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle – електромобил с горивни клетки).

В доклада си по време на семинар под надслов „ЕС-Азия – решения за устойчив транспорт”, Алън Ръшфорт, старши вицепрезидент на Hyundai Motor Europe, представи работата на Hyundai върху намаляването на емисиите на CO2 чре новаторската програма FCEV.
Ръшфорт отбеляза, че меморандума за сътрудничество, подписан миналата седмица между

Hyundai и управата на Копенхаген,


показва ангажимента на компанията към устойчивото бъдеще на транспорта в Европа. Според клаузите на договореността, двете страни ще си сътрудничат върху създаването на инфраструктурата, необходима за доставка и експлоатация
Кметовете на четири други скандинавски града също седнаха зад волана на ix35 FCEV през миналата седмица, за да се запознаят с технологията, по отношение на която Hyundai вече заема лидерска позиция в Европа. Революционната кола бе изложена по време на цялата среща на върха.
В рамките на събитието Hyundai демонстрира и най-новия си модел – i40, който излиза на европейския пазар от 1 юни.

Canadian drugs