Tyxo.bg counter

Infiniti се включва в шоуто на Red Bull


Японската луксозна автомобилна марка Infiniti съобщи,
че се включва в шоуто Red Bull Формула 1 Run Torinio 2011.

Като част от световно маркетингово споразумение с Red Bull Racing (обхващащо сезони 2011 и 2012 във Формула 1) Infiniti разполата с престижно брандиране върху състезателната кола RB7, върху облеклата на пилотите, върху екипировката на тима и силен план за маркетингови дейности, който позволява популяризиране на сътрудничество при множество различни случаи.
Планираното за събота, 30 април

Red Bull Формула 1 Run Torino 2011 шоу


е една изключителна възможност за неповторимо изживяване с колата-шампион във Формула 1 за 2010 година на Red Bull Racing по двукилометрово трасе в центъра на Торино.
Две Infiniti G Cabrio ще открият спектакъла, който ще даде на публиката в Торино възможност да се насладят на състезателните автомобили на Red Bull Racing, управлявани последователно от Марк Уебър и Хаймеа Алгесуари.

Шоуто ще започне в 15.00 часа,


когато „звездата” Уебър ще пилотира едноместен болид по „състезателното трасе”, преминаващо по историческите улици на първата италианска столица. Стартът и фналът на обиколката ще бъдат на площад Виторио Венето, където ще бъде организирана и падок-зоната.
Събитието обхваща три обиколки и включва преминаване на мотоциклет, управляван от четирикратния световен шампион по акробатично управление Stunt Riding (2003, 2007, 2008, 2009) Крис Пфайфер, който ще впечатли публиката с уменията си.
В „кервана” са включени още един класически автомобил и състезателна кола, разработена от студенти от Торинския университет.

Canadian drugs