Tyxo.bg counter

Домашен любимец герой в реклама на KIA


Иновативната и супер атрактивна маркетингова кампания на второ поколение Пиканто акцентира върху пълната трансформация и многобройните предимства на модела. Промотираща посланието “Small but mighty” кампанията поставя начало на дистрибутирането на автомобила в европейската търговска мрежа.

Пиканто е насочен към нова група автомобилни потребители – прогресивни, съвременни, модерни. Фокусът на предишно поколение Пиканто бе върху прагматичния и рационален избор, докато изцяло новия модел залага на емоционална, лайфстайл ориентирана покупка.
Подгласник на Пиканто в телевизионния клип е


Хенри – ‘малък, но внушителен’ (small but mighty) котарак.Забавният и любознателен нрав на Хенри, неговата ловкост и силно изразена индивидуалност са отражение на характеристиките на Пиканто, които намират приложение в ТВ кампания, дигиталните комуникации и печатни медии.
Телевизионният клип “Small but mighty” демонстира атрактивния дизайн на Пиканто, неговия стилен инетриор, богато оборудване и безпрецедентна 7-годишна гаранция. В рекламния спот котаракът Хенри преодолява безброй предизвикателства и се впуска в хиляди приключения опитвайки се да ‘улови’ новото Пиканто.

Онлайн кампанията


показва как изглежда новия модел през погледа на Хенри. Игривите му лодории канят зрителите на 360-градусова обиколка в малкия автомобил. Най-добрите ‘черти’ на Хенри са представни в различни кадри, чрез които по метафоричен начин се изтъкват предимствата на Пиканто. Когато Хенри скача в колата той открива iPad. С допира на лапата му върху дисплея на таблет-компютъра потребителите могат да открият в устройството галерия от снимки и видео презентации на новия модел. Любителите могат да проследят и цялостното заснемане на видео кампанията по забавен и развлекателен начин.

“Small but mighty”


е доказателство за ревюлиционен обрат в маркетиногвата страгеия на КИА, която е отражение на трансформацията в моделната й гама. По-рано тази година КИА Моторс Европа разработи хумористична тийзинг кампания, пародия на известен интернет сайт, под наслов “PicantoLeaks” (www.picantoleaks.com), в която анононимен информатор разкрива поетапно тайни за новото КИА Пиканто. Ето и няколко мистериозни факти: ‘Червеният цвят на Пиканто е създаден от милиони калинки’, ‘Перфектните пропорции на модела са инспирирани от Златното сечение’, ‘Вкусният кафяв цвят на Пиканто е направен от натурален шоколад’, ‘Черният цвят е вдъхновен от изригващ вулкан’ и др.

Canadian drugs