Tyxo.bg counter

Новото Peugeot 308 конкурира Golf

Posted on - 22 февруари, 2022 by - Add Comments
Кампанията отчита успешното завършване на препозиционирането и в горната част на средния сегмент

Изминалите почти две Covid години бяха трудни за целия свят. Не само за държавите, хората, но и за производителите на автомобили. Въпреки това, новите продукти на индустрията не спират да привличат вниманието ни с иновации и съвременни решения.

Category - Нови модели, Тестове

DS7 E-Tense 4X4 – модерна уникалност

Posted on - 20 февруари, 2022 by - Add Comments
Заявката за премиум принадлежност е направена. Към нея добавяме уникалност на интериора и визията

Преди няколко години моделите DS бяха част от марката Citroen. Сега, вече тя е самостоятелна и в същото време определена от PSA като премиум бранда в групата. Именно това твърдение затвърждава DS7 E-Tense 4X4.

Category - Нови модели, Тестове

Peugeot 508 PSE Plug-in Hybrid 4X4

Posted on - 02 февруари, 2022 by - Add Comments
Най-мощния модел на марката показва новата насока на развитие и се конкурира успешно с големите 3 от Германия

508 PSE Plug-in Hybrid 4X4 е най-мощният автомобил създаван от марката до този момент. Той е дело на Peugeot Sport Engineered дивизията, което трябва да създаде нови електрически коли на бранда.

Category - Нови модели, Тестове

Новият Opel Mokka – с дъх на кафе

Posted on - 30 август, 2021 by - Add Comments
Наследникът е доста различен от своя предшественик. Не само като размери, но като излъчване и присъствие

Определено е запазена философията – първия модел бе кросоувър 4Х4. Сега имаме само кросоувър, който е построен върху платформата СМР на PSA Group. Това не е случайно, тъй като бранда вече е собственост на французите.

Category - Нови модели, Тестове

M и Competition моделите на BMW са страст

Posted on - 11 юли, 2021 by - Add Comments
Усещането, когато имаш на разположение 480 или 510 к.с. е феноменално. Не само като динамика, но и като емоция

Когато става въпрос за моделите на придворния тунингар на баварците, в съзнанието изниква само едно – скорост, динамика и емоция. Това са неща, които водят до пристрастяване и всяко докосване до тези коли е чиста проба адреналин във всичките му прояви.

Category - Life Style, Нови модели, Тестове

ПАК България избира „Кола на Годината“

Posted on - 16 май, 2021 by - Add Comments
В различните категории бяха номинирани над 70 модела. Във финалните петици останаха 29, като от тях ще се определят шампионите

Въпреки пандемията от Корона вируса и ограничителните разпоредби, конкурсът „Кола на Годината“ все пак се провежда със закъснение. За целта бяха взети всички предпазни мерки, които да гарантират безопасността на всички членове на журито.

Category - Класации, Тестове

BMW X2 xDrive 25e – икономичен и еко

Posted on - 09 май, 2021 by - Add Comments
Въпреки че е типичен Plug-in Hybrid, автомобила е запазил своята практичност и изглежда като нормален модел. Много е икономичен

Не веднъж съм споменавал, че съм умерен пурист. Не отричам новите технологии, но имам резерви. За мен меките хибриди не са решение. Харчат повече от конвенционалните модели и не си заслужават повечето пари. Но, друго нещо са Plug-in – хибридите

Category - Тестове

BMW 220d Gran Coupe М – младежко и нишово

Posted on - 22 април, 2021 by - Add Comments
Интериорът е луксозен,  инфо-развлекателната  система добра, поведението чудесно, а за дълъг път е несравнимо икономичен 

Това, което можем да кажем от първо виждане на живо, е че има лека разлика с концепта, който видяхме на скечовете. Все пак това в общи линии е първа серия със скосен покрив. Да, има четири врати и би трябвало да е по-функционално, със спортно излъчване. Визията е налице, а много хора харесват това.

Category - Тестове

Новият С4 – хечбек или кросоувър?

Posted on - 08 април, 2021 by - Add Comments
Третата генерация на модела го превръща в сериозен играч при моделите от „С“ сегмента. Връща славата на марката

През последните години доста от емблематичните модели на бранда остаряха. Някои, като Cactus, изчезнаха заради слабите продажби. Флагманът С5 се раздели с хидравличното окачване, защото е по-скъпо. Тук не визираме С5 Aircross. Действия, които намалиха от блясъка на марката.

Category - Тестове

Isuzu-D Max – работягата облече костюм

Posted on - 10 март, 2021 by - Add Comments
Новата генерация е с обновен дизайн, повече мощност и въртящ момент. Освен това е доста по-луксозен и комфортен. Както и по-скъп

Новият D-Max по света започна да се продава от 1-и септември миналата година, но у нас дойде по-късно. Това е разбираемо. Първо, не сме голям пазар. И второ, все още тези автомобили в България са малко. Най-вече новите.

Category - Нови модели, Тестове

Peugeot 3008 и 5008 – Facelift

Posted on - 15 февруари, 2021 by - Add Comments
SUV-овете на бранда не само са обновени, но поглеждат и към по-високата категория. Цените са с 2-3% по- високи

Популярността на SUV-овете в целия свят е все по-голяма. Това отдавна бе отчетено като тенденция и на българския пазар. Въпреки че заради Covid пандемията продажбите у нас, както и по целия свят са паднали, процентът на SUV моделите е увеличен.

Category - Нови модели, Тестове

Трите разновидности на Peugeot. Част 3

Posted on - 13 декември, 2020 by - Add Comments
Последно тествахме уникалния 508 GT Plug-in Hybrid. Фастбекът е на върха в гамата на лъва и е истински премиум

Както вече споменах, аз съм умерен пурист. Това ще рече, че оставих за десерт този автомобил, защото съчетава както традиционното задвижване, така и електрическата добавка. Или както обичам да казвам, това е по-нормалния преход към чистата електрификация, която все още има какво да доразвива.

Category - Тестове