Tyxo.bg counter

RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC

Posted on - 06 март, 2024 by - Add Comments

Възродената икона идва за да направи все по-популярна електрификацията в Европа

Автомобилите задвижвани на ток стават все по-често срещани по пътищата на континента и нашата страна. Електрификацията върви с пълна сила, но ще бъде ли в състояние да надделее над хибридите предстои да видим. Да не забравяме, че Европа даде леко назад по този въпрос. Въпреки това, колелото се е завъртяло напред и е редно да отдадем заслуженото на електричките.

Category - Нови модели, Новини

Астреко Моторс подписа с Moto Morini

Posted on - 05 март, 2024 by - Add Comments

Новата за българския пазар мотоциклетна марка ще бъде представена за първи път по време на MOTO EXPO 2024 през април

Астреко Моторс ЕООД подписа ексклузивен договор с италианския производител на мотоциклети Moto Morini. Така компанията става официален представител на тази нова за българския пазар марка. Първият шоурум на Moto Morini в България ще отвори врати в Астреко център на ул. „Челопешко шосе“ 40 в София.

Category - Нови модели

Ford Mustang с  уникално дигитално усещане

Posted on - 04 март, 2024 by - Add Comments

Новият Mustang идва с впечатляващ динамичен дизайн и преобразен за дигиталния свят

Най-продаваният спортен автомобил в света разполага с дигитален кокпит, поддържан от най-съвременната технология за компютърни игри Unreal Engine. Има подобрено пътно поведение и вълнуващо изживяване при шофиране.

Category - Нови модели, Новини

Новото Porsche Taycan – тотален ъпгрейд

Posted on - 03 март, 2024 by - Add Comments

В Щутгарт подложиха Taycan на значителни подобрения. Новите версии са с по-висока мощност, по-голям пробег, ускоряват за по-кратко.

Porsche Style се погрижи да изостри чертите на дизайна и да разграничи стилово Turbo моделите. Всички версии на Taycan разполагат с още по-голям списък от стандартно оборудване и с интегрирана система Porsche Driver Experience от най-ново поколение. Дисплеят е подобрен, както и управлението.

Category - Нови модели, Новини

Honda 0 Series – ново начало

Posted on - 12 януари, 2024 by - Add Comments

На изложението CES 2024 в Лас Вегас компанията показа два нови електрически прототипа – Saloon и Space-Hub. Сменя и емблемата

Електрическите Saloon и Space-Hub представят и новата стилизирана емблема на марката. Компанията заявява намерението си да постигне пълна въглеродна неутралност за всичките си продукти и корпоративни дейности до 2050 г. 

Двата нови електрически прототипа „0 Series“ ще положат началото на нова глобална серия на марката. Предвидено е продажбите ѝ да започнат първоначално през 2026 г. в Северна Америка и поетапно да обхванат всички световни пазари. Наред с концептуалните разработки дебютира и нова стилизация на фирмената емблема.  , известна като “H mark”, която ще е характерна за новата електрическа гама

Category - Нови модели, Новини

„Звездата“ на Opel свети по-ярко

Posted on - 13 юли, 2022 by - Add Comments

Новата Astra е разработена изцяло в Германия, но използва платформата на Peugeot EMP2 под ръководството на Stellantis

Истинските фенове на марката са силно привързани към нея. Дори може да се каже, че са повече от ревностни почитатели. В новата Astra те могат да открият много новости и технологии, които ще ги зарадват. Но, в някои от тях има съмнения. На този етап, обаче, те са неоснователни.

Category - Нови модели

Новата Skoda Fabia – голяма крачка напред

Posted on - 14 март, 2022 by - Add Comments

Поредното доказателство, че малките коли вече не са това, което бяха. Предлагат стабилност, комфорт и пространство

Мотото на Skoda е Simply Clever, което преведено звучи „просто умно“. Това важи в пълна сила и за новата Fabia. Въпреки че тя е построена върху платформата на VW MQB A0, можем да твърдим, че сериозно ще конкурира не само Polo и Ibiza, но и Golf.Причината за това ми твърдение са

Category - Нови модели

Новото Peugeot 308 конкурира Golf

Posted on - 22 февруари, 2022 by - Add Comments
Кампанията отчита успешното завършване на препозиционирането и в горната част на средния сегмент

Изминалите почти две Covid години бяха трудни за целия свят. Не само за държавите, хората, но и за производителите на автомобили. Въпреки това, новите продукти на индустрията не спират да привличат вниманието ни с иновации и съвременни решения.

Category - Нови модели, Тестове

DS7 E-Tense 4X4 – модерна уникалност

Posted on - 20 февруари, 2022 by - Add Comments
Заявката за премиум принадлежност е направена. Към нея добавяме уникалност на интериора и визията

Преди няколко години моделите DS бяха част от марката Citroen. Сега, вече тя е самостоятелна и в същото време определена от PSA като премиум бранда в групата. Именно това твърдение затвърждава DS7 E-Tense 4X4.

Category - Нови модели, Тестове

Peugeot 508 PSE Plug-in Hybrid 4X4

Posted on - 02 февруари, 2022 by - Add Comments
Най-мощния модел на марката показва новата насока на развитие и се конкурира успешно с големите 3 от Германия

508 PSE Plug-in Hybrid 4X4 е най-мощният автомобил създаван от марката до този момент. Той е дело на Peugeot Sport Engineered дивизията, което трябва да създаде нови електрически коли на бранда.

Category - Нови модели, Тестове

Opel Crossland face – очакване за успех

Posted on - 29 януари, 2022 by - Add Comments

Дали след обновлението към визия типична за SUV, мъникът ще успее да се наложи като желан в класа на своите събратя

Това, което веднага трябва да отбележим, е че обновения Crossland е с визия на SUV, но инспирирана от типичните MPV автомобили. Той използва една и съща платформа със Citroen C3 Aircross и притежава същата технология.

Category - Нови модели

Ула-лааа, новия Citroen C3 Aircross

Posted on - 10 януари, 2022 by - Add Comments
Наследникът вече прилича повече на типичен SUV. Няма нищо общо с визията на мини ван. Увеличен е комфорта 

Ако трябва да се сравнява първата версия на автомобила с наследника, ще видим на първо място разлика в екстериора. Той вече има облика на типичен SUV. Това е оправдано, като се има предвид, че сегмента на тези модели бележи непрекъснат ръст, а представителите му еволюират.

Category - Нови модели