Tyxo.bg counter

Opel Zafira Tourer 2.0 Turbo Diesel

Posted on - 19 декември, 2016 by - Add Comments

Фейслифтът за тази година е последното, което ще видим от модела. Той няма да има наследник, но ще се прави още известно време


Сегментът на MPV возилата отшумява. На дневен ред са т.н. кросоувъри. Но, въпреки това, не може да се отрече неговата практичност и сериозен интерес, който представляваше за потребителите много, много години.
Read the rest of this entry »

Category - тест - ванове, Тестове

Товарната гама на Ford–безспорния лидер-2ч.

Posted on - 08 юни, 2014 by - Add Comments

Синият овал обнови цялата гама, като постави нови стандарти не само при обема, но и в общите разходи за експлоатацияМоже би най-универсалния боец е Custom
Read the rest of this entry »

Category - тест - ванове

Товарната гама на Ford–безспорния лидер-1ч.

Posted on - 08 юни, 2014 by - Add Comments

Синият овал обнови цялата гама, като постави нови стандарти не само при обема, но и в общите разходи за експлоатация


Когато става дума за работните модели на Ford, думите са излишни. През годините, марката се наложи като еталон за качество, здравина и практичност. Тук не бих искал да правя сравнение с един премиум бранд. Но, сред останалите конкуренти, синия овал е недостижим.
Read the rest of this entry »

Category - тест - ванове

Mercedes Sprinter – доказаният лидер

Posted on - 27 март, 2012 by - Add Comments

Първият и единствен ван със 7-степенна автоматична трансмисия Пакетът BlueEFFICIENCY намалява разхода на гориво и вредни емисии до 7 литра на 100 км


Mercedes-Benz Sprinter посреща пролетта на 2012 с амбициозни продуктови нововъведения, които за пореден път доказват стремежа към лидерство в сегмента. Трудният практически тест се фокусира върху ключовите за клиента характеристики като безопасност, икономичност и комфорт. При температура от -30 градуса Целзий и дори по-ниска, тестът започва с палене при студен двигател на Sprinter, оборудван с пакет BlueEFFICIENCY. След това идва ред на новата 7-степенна автоматична трансмисия, която демонстрира гладко превключване на скоростите при температура като във фризер.
Read the rest of this entry »

Category - тест - ванове

300 се състезават икономично

Posted on - 26 юли, 2011 by - Add Comments

Започна първата надпревара за пестене на гориво в България със шофиране на камиони. Volvo Trucks ще изпрати българския шампион на големия финал в Гьотеборг


Започна първото по рода си състезание за икономично и екологично шофиране на камиони в България. В турнира, организиран от Volvo Trucks, под егидата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, се очаква да се включат над 300 ентусиасти от цялата страна.
Read the rest of this entry »

Category - тест - ванове

FIAT Doblo Combi

Posted on - 26 октомври, 2010 by - Add Comments

Обем и функционалност

Тестовете на ванове не са често явление. Въпреки това, те са онези автомобили, които са в основата на малкия и среден бизнес. Другото им предимство е че стават за семейно ползване. Възможността да се съчетаят тези две функции, ги прави много популярни. Не само у нас. Един от най-търсените образци в сегмента е FIAT Doblo.


Read the rest of this entry »

Category - тест - ванове

Movano 2.3

Posted on - 20 август, 2010 by - Add Comments

Opel засилва своите позиции

В своята дългогодишна история Opel винаги е имал модели за бизнес. Нека само си припомним колко популярни бяха различните версии на модела Blitz произвеждан от 20-те години на миналия век до края на Втората световна война. Голяма част от тези камиони, фургони и модели с друг тип надстройки изнесоха на плещите си възстановяването на Германия. По-късно, марката заложи на по-малките работяги. Сега, отново обръща полагаемото се внимание на средния и по-голям бизнес.
Read the rest of this entry »

Category - тест - ванове